Катерина Ташкова

Историја

07 февруари, 2019 1.47 KB csv 231efe95e3c1fb9fd1bfcb4174b7d18e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ Војдан Чернодрински Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарски депозит, "EUR 40.000, 00", Комерцијална банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 422.197, 00", Комерцијална банка 2018, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 600.000, 00", Комерцијална банка 2012, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "120.000, 00 денари", "1, 5 хектари село Ерџелија, Свети Николе 2016 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "600.000, 00 денари", "300 м2 село Ерџелија, Свети Николе 2016 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.900.000, 00 денари", 33 м2 Скопје 2004 -, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на родители, Акции, -, 63 1995, Стекнување на друг начин