Премтим Исени

Историја

29 октомври, 2017 530 B csv e70804731dc66994d3e975a93342de2d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Председател > Совет за унапредување и надзор на ревизијата

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 70.000, 00", Шпаркасе банка 2013, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Мерцедес Ц220 2001/2017, Стекнување со договор за купопродажба