Сашо Стаматов

Историја

03 април, 2016 952 B csv f02da23295575b5780b5a21cf22f9eb8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП Пазари

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.537.000, 00 денари", 2013 20 години,

Други приходи, Личен имот, Надоместок како член на одбор на корсисници, "5.500, 00 денари", 2013,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "1.968.000, 00 денари", 55 м2 Битола 2013 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "185.000, 00 денари", Хундаи 2000/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, Хундаи Пони 1995/2011, Стекнување со наследство