Вулнет Мемеди

Историја

04 јануари, 2022 1.30 KB csv 03b9c47d480b6dad88a8339c99982da2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Организациски Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за нефрологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "1.000.000, 00", 2019 2030,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "1.200.000, 00", 245 м2 Скопје 2015 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "2.400.000, 00", / Скопје 2019 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.200.000, 00", 96 м2 Скопје 2015 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.400.000, 00", 149 м2 Скопје 2019 /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "240.000, 00", Рено Клио 2003/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "300.000, 00", Волсфаген Поло 2005/2021, Стекнување со договор за купопродажба