Авни Саљији

Историја

04 јануари, 2022 1.02 KB csv 871dd70cd5f64f86eb01ff5a61ad72a7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > В.Д.Организациски Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за дигестивна хирургија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "920.000, 00", 2020 2028,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.200.000, 00", 2020 2030,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "3.600.000, 00", 4500 м2 Липково 1994 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.000.000, 00 денари", / Липково 2019 /, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "66.000, 00", Форд Фиеста 1997/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "360.000, 00 денари", Фолксваген Голф 6 2009/2020, Стекнување со договор за купопродажба