Снежана Златановска

Историја

10 мај, 2018 1.13 KB csv 0160d2153a0ac47968ceeb5f92209345

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Јавна општинска установа за деца - детска градинка Бамби

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "15.000, 00 EUR", Комерцијална банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "10.000, 00 денари", Стопанска банка 2017, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.300.000, 00 денари", 100 м2 Македонска каменица 1991 /, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, нема пријавено, "12.000, 00 денари", 3.079 м2 село Киселица 2012 /, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Цитроен Саксо 2002/2015, Стекнување со договор за купопродажба