Сузи Ќоропановска

Историја

02 септември, 2018 378 B csv 95fd3c96edfda4415770fc314a0b58d1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ „Димитар Влахов“ - с.Љубојно

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "370.000, 00 денари", 2018 2028,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "80.000, 00 денари", Фиат Пунто 2007/2007, - недал податок -