Миле Вратеовски

Историја

03 април, 2016 1.38 KB csv 377c0d6ccfb9a65447ac9ab0ee36e739

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Центар за култура “Ацо Шопов“ - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Денарска штедна книшка, "денари 40.000, 00", Шпаркасе банка 2014, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "180.000, 00 денари", 2014 2 години,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "80.000, 00 денари", 2014 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "220.000, 00 денари", 2015 3 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "50.000, 00 денари", 2015 -,

Други приходи, Личен имот, Хонорари од авторски праба, -, -,

Недвижен имот, Имот на родители, Дел од куќа, "2.500.000, 00 денари", 120 м2 Штип 1981 -, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Пежо 607 2002/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "80.000, 00 денари", Рено Клио 2002/2008, Стекнување со договор за купопродажба