Драган Крајовски

Историја

20 октомври, 2017 1.33 KB csv a7473eecb9a92664db7e4eb4658c5151

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > КПУ Затвор Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брат, Кредит, "610.000, 00", 2016 2023,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "150.000, 00", 2015 2020,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "369.000, 00", 2007 -,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "412.050, 00", 2013 2027,

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "1.230.000, 00", 308 м2 Битола 2013 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.845.000, 00", 209 м2 Битола 1997 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "922.500, 00", 129 м2 Битола 2013 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "200.000, 00", Рено Мегане 2004/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "492.000, 00", Мерцедес 2006/2016, Стекнување со договор за купопродажба