Драги Димитриев

Историја

12 ноември, 2017 685 B csv ce3bb5265304270fe547b3d344d1bdf2 спореди
03 април, 2016 557 B csv 4fe0edde2e9753d029cf9acfbdc7f3c1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Радовиш

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, недал податок, Земјиште, "60.000, 00", 58.695 м2 Конче 1978 2/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, недал податок, Куќа, "30.000, 00 денари", "97 м2 село Скоруша, Конче 1978 1/1", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Сеат Кордоба 1995/2015, Стекнување со договор за купопродажба