Мира Гаќина

Историја

29 октомври, 2017 1.00 KB csv 4c0a843dc9d24ecc5e2f957fb01a00c5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Музеј на современата уметност - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "1.135, 00 EUR", Стопанска банка 2008, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "100, 00 EUR", Тутунска банка 2008, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "64, 00 AUD", Стопанска банка 2008, Стекнување со наследство

Друг имот, Личен имот, Една идеална четвртина стан на ул Црниче 36, -, , Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.145.000, 00", 35 м2 Скопје 2001 1/1, Стекнување со наследство