Вангелија Велева

Историја

11 октомври, 2017 683 B csv 21c3e2b0f30a270ebabf1f4b1c187870

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Педагошка служба

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00", 2016 2023,

Други приходи, Личен имот, Хонорар, "2.000, 00", 08.08.2017,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "540.000, 00", "74, 70 м2 Скопје 1994 -", Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "240.000, 00", Форд Мондео 1997/2004, Стекнување со договор за купопродажба