Сашко Јордев

Историја

10 мај, 2018 873 B csv 844a78daddcbb6df40671a046b2d058f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СОУ “Коле Нехтенин“ - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "620.000, 00 денари", 76 м2 Штип 2011 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.340.000, 00 денари", 170 м2 Штип 1991 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Лозје, "372.000, 00 денари", 2.690 м2 Штип 2001 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "62.000, 00 денари", Сузуки Свифт 1995/2001, Стекнување со договор за купопродажба