Огнен Апостолски

Историја

17 август, 2020 1.98 KB csv 8be91333a15aa175223869749e785220 спореди
28 април, 2020 2.18 KB csv 78ee350b525147d8864b5efec8e82a9a спореди
01 септември, 2019 1.99 KB csv 4baf5b42b10254244bb11cdb567b301b спореди
02 септември, 2018 2.01 KB csv a2275940b8798933f366c5b0a2a27159

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Агенција за планирање на просторот

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, недал податок, Девизна штедна книшка, "5.000, 00 EUR", НЛБ -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, недал податок, Девизна штедна книшка, "6.000, 00 GBP", НЛБ -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "2.400.000, 00 денари", 36 м2 СКопје 2006 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "12.000.000, 00 денари", 240 м2 Скопје 2003 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Подрум, "2.400.000, 00 денари", 70 м2 Скопје 2014 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.000.000, 00 денари", 80 м2 Скопје 2012 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "7.000.000, 00 денари", 108 м2 Скопје 2014 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "603.680, 00", Opel Mokka x 1.4 2019/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Други превозни средства, "400.000, 00 денари", "Чамец „Селва 5, 5м 60 кс“ 2016/2016", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "996.300, 00", Мерцедес гла 180 2018/2020, Стекнување со договор за купопродажба