Хрисула Кузманоска

Историја

31 јули, 2017 1.05 KB csv d54e97f0ad1afeaaa0e4fccea25a530d спореди
03 април, 2016 897 B csv 309418e259f4c677a9625bc7b7548f53

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Крушево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "15.000, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "75.000, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "500.000, 00 денари", 2013 8 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "60.000, 00 денари", - -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "70.000, 00 денари", 500 м2 Село Арилево 2000 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.500.000, 00 денари", 120 м2 Крушево 2006 -, Стекнување со договор за подарок