Руфат Хусеини

Историја

03 април, 2016 691 B csv 76550fb3057af6ff7d217a511e6738f4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Државен инспекторат за транспорт

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=3...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "300.000, 00 денари", 450 м2 село Зајас - /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.800.000, 00 денари", 120 м2 село Зајас - /, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Даеву Рејсер ГСИ 1995/1998, Стекнување со договор за купопродажба