Оливер Ромевски

Историја

03 април, 2016 1.73 KB csv 1860f0834e78ae86727a6eb288b3eaef

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Управа за хидрометеоролошки работи

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "90.000, 00 денари", 2014 -,

Долгови, Личен имот, Друго, "60.000, 00 денари", 2011 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "150.000, 00 денари", 2013 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "150.000, 00 денари", 2013 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "30.000, 00 денари", 2006 -,

Други приходи, Личен имот, Договор за соработка, "600.000, 00 денари", 2015,

Други приходи, Личен имот, Договор за сценарио, "480.000, 00 денари", 2015,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.286.900, 00 денари", 44 м2 Скопје 2005 44/96, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "2.702.700, 00 денари", 52 м2 Скопје 2005 52/96, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "360.000, 00 денари", Хјундаи И10 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "480.000, 00 денари", Шкода Румстер 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Удели и пензиски сметки, "236.000, 00 денари", 56% 2001, Стекнување на друг начин