Елизабета Костадиновска Костиќ

Историја

18 октомври, 2019 1.44 KB csv 520d2ea70caf86c60678c0986c140816

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ 11 Октомври - Куманово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "620.000, 00", 2014 2019,

Други приходи, Личен имот, рента, "1.000, 00 месечно", од 2014 до денес,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "385.200, 00", 1926 м2 Куманово 1980 /, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "17.112.000, 00", 460 м2 Куманово 1987 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.039.800, 00", 47 м2 Куманово 2010 100%, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Други превозни средства, "155.000, 00", мотоцикл Хонда Ребел 1997/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "62.000, 00", Рено Сценик 2001/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Удели, "160.000, 00", - 2018, Стекнување со договор за купопродажба