Виолета Поповска

Историја

01 септември, 2019 723 B csv 2ccf686fbe905ac797caf1631ec15ad3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Основно училиште “Кирил и Методиј“ - село Стајковци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "6.000.000, 00", 156 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00", Дациа Дастер 2011/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "50.000, 00", Шкода Фелиција 1997/2003, Стекнување со договор за купопродажба