Бујамин Емини

Историја

15 септември, 2019 446 B csv d1ec7e7ecd9df559ecfc1ca9a9b98b7b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ Сали Лиси

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "288.740, 00", 2014 2024,

Други приходи, Личен имот, хонорар, "8.000, 00", 01.09.2018-10.06.2019,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00", Голф 4 1998/2019, - недал податок -