Горан Ајтарски

Историја

11 октомври, 2019 3.28 KB csv 8bc9e7c8d1522e09479ce7acbe6ec382 спореди
02 октомври, 2019 3.78 KB csv 15095ff18af269d0ee76d8c2771eb695 спореди
01 септември, 2019 4.33 KB csv 0ff38029be2707964a714145b5977220 спореди
07 февруари, 2019 3.75 KB csv ebb497446b495dd2750594a2d3ca8fb6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈКП Комуналец - Пехчево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "денари 3.619, 00", Стопанска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, "760.256, 00", - -, - недал податок -

Долгови, Имот на деца, Кредит, "1.552.260, 00", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.800, 00 евра", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "76.221, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "15.000, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "54.000, 00 денари", - -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Гаража, "184.500, 00", 14 м2 - - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "1.244.400, 00 денари", 51 м2 Пехчево 2008 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "59.850, 00 ЕУР", 57 м2 Скопје - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "1.982.760, 00", 31 м2 - - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "597.800, 00 денари", 27 м2 Пехчево 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "414.495, 00 денари", 6.795 м2 Пехчево 2012 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Ливада, "135.359, 00 денари", 2.219 м2 Пехчево 2012 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Овошна градина, "151.158, 00 денари", 2.478 м2 Пехчево 2012 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Пасиште, "137.494, 00 денари", 225 м2 Пехчево 2012 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Шума, "206.302, 00 денари", 3.382 м2 Пехчево 2012 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Пежо 306 2000/2000, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "133.455, 00 денари", Машини 1975/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "72.170, 00 денари", Машини 1971/2008, Стекнување со договор за купопродажба