Беким Фетаји

Историја

01 септември, 2019 926 B csv ebdbb907fe6c8ea7f36bc611a3ebff6c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Проректор > Универзитет „Мајка Тереза“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Депозит, "1.519.623, 00", Стопанска банка 18 месеци, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, надоместоци за дополнителни ангажмани и часови, "50.000, 00", во текот на еден академски семестар,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.997.500, 00", 64 м2 Скопје 2018 50%, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "492.000, 00", "Меган, Седан 2008/2008", Стекнување со договор за купопродажба