Виолета Ставрова

Историја

12 јули, 2016 1.88 KB csv 852f6eeae0f34c95b058abadc1627a0b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на комисија > Комисија за право на поврат на средства на Агенцијата за филм на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "EUR 10, 00", НЛБ Тутунска банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, -, Стопанска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 37, 00", Шпаркасе банка 2001, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, /, НЛБ Тутунска банка -, - недал податок -

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "2.149.451, 50 денари", 2008 25 години,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, (Master card), - -,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, Visa classic, - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2008 7 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, (Diners club), - -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, (Master card), - -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.348.500, 00 денари", 31 м2 Скопје 2008 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.952.500, 00 денари", 85 м2 Скопје 1995 -, Стекнување со договор за купопродажба