Снежана Мироновска

Историја

03 април, 2016 1.08 KB csv c3d54097e2088e29ae2060d9d6588e00

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СУГС Гимназија„ Кочо Рацин “ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "20.000, 00 евра", 2007 10 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "7.000, 00 евра", 2007 8 години,

Други приходи, Личен имот, Парични средства, "915.000, 00 денари", -,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "45.000, 00 евра", 72 м2 Скопје 2008 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "21.000, 00 евра", 36 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "30.000, 00 евра", 45 м2 Скопје 2009 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "4.000, 00 евра", Форд Фиеста 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба