Вера Јовановска

Историја

03 април, 2016 771 B csv c92565994f7f0b3d7242bd810769a50d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Србија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "103.000, 00 денари", 2011 5 години,

Друг имот, Личен имот, парични средства, "617.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "750.000, 00 денари", накит -/2013, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "1.851.000, 00 денари", уметнички слики -/2008, Стекнување со наследство