Слаѓана Богдановиќ

Историја

04 јануари, 2022 1.83 KB csv 541cdfaf0954a8950b73974c51cf48aa

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на надзорен одбор > АД Електрани на Северна Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "1.566, 44 ЕУР", Комерцијална банка 2018, Стекнување со договор за купопродажба

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "1.000, 00 ЕУР", Комерцијална банка 2018, Стекнување со договор за купопродажба

Долгови, Личен имот, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "41.726, 00", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.867.781, 00", 2018 2053,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "29.456, 00", - -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "38.686, 00", - -,

Долгови, Личен имот, Лизинг, "507.834, 00", 2018 2024,

Други приходи, Имот на родители, Пензија, "10.200, 00", 27.10.2020,

Други приходи, Имот на родители, Пензија, "24.207, 00", 10.11.2020,

Други приходи, Личен имот, Нето Плата, "44.520, 00", 04.11.2020,

Недвижен имот, Личен имот, Стан со тераса и подрум, "2.467.600, 00", 85 м2 Прилеп 2021 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.210.969, 00", 32 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "619.380, 00", Тојота Јарис 2018/2018, Стекнување со договор за купопродажба