Горанче Велков

Историја

07 февруари, 2019 987 B csv 6f27e745a35d0dc4bf77f2842d607cbb

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Методи Митевски - Брицо, Лозово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "750.000, 00", 2018 2026,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "960.000, 00", 117 м2 Лозово 2017 КП 2281, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, -, 5606 м2 вон село Лозово 2016 КП 634, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "80.000, 00", Пежо 206 2000/2007, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "249.000, 00", Шевролет Круз 2012/2019, Стекнување со договор за купопродажба