Сенка Наумовска

Историја

10 мај, 2018 335 B csv 1f1479508a39847db4f7685f260ff0bd

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Библиотека „Св.Климент Охридски“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "80.000, 00 денари", Рено Клио 1.2 1993/2003, Стекнување со договор за купопродажба