Ката Мишева

Историја

01 септември, 2019 2.05 KB csv 735bc8963a0ea80cba4dcd433a3f21b7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Центар за култура “Ацо Шопов“ - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "10.000, 00 еур", Комерцијална банка 2016, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "7.000.000, 00", 320 м2 Штип 1986 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "600.000, 00", 100.000 м2 с. Криви Дол 2005 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "100.000, 00", 14000 м2 с. Криви Дол 2000 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.715.000, 00", 58 м2 Штип 2001 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "100.000, 00", Фергусон 539 1985/2005, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "240.000, 00", Агрифарм 40 2015/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "240.000, 00", Тафе 42 2014/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "120.000, 00", Опел Вектра 1997/1997, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "200.000, 00", Опел Корса 2011/2011, Стекнување со договор за купопродажба