Лазар Еленовски

Историја

03 април, 2016 1.87 KB csv 7e0490f002d0bc1150334fc8bc635346

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Кралството Белгија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 889.578, 00", Комерцијална банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "EUR 2.200, 00", ING Belgium Плата, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "3.075.000, 00 денари", 2005 25 години,

Други приходи, Личен имот, Рента, "49.200, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "1.500.000, 00 денари", 227 м2 Скопје 2013 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "650.000, 00 денари", 710 м2 село Долно Соње 2013 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "28.000.000, 00 денари", 496 м2 Скопје 2006 /, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "860, 000, 00 денари", Опел Астра 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.376.389, 00 денари", Хонда Акорд 2008/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "47.100, 00 денари", 100 2008, Стекнување со договор за купопродажба