Тони Рувчески

Историја

03 април, 2016 2.11 KB csv a9b6f227e3fb397cb96ae8bae7dd152d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП “Пелагонија“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 150.000, 00", Про Кредит банка 2010, Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на брачен другар, Личен доход, "100.000, 00 денари (месечно)", 2006/2010,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "8.000.000, 00 денари", 250 м2 Прилеп 2010 1/2, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Градина, "20.000, 00 денари", 1.343 м2 село Обршани 2009 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "12.000, 00 денари", 1.040 м2 село Обршани 2009 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "12.000, 00 денари", 848 м2 село Обршани 2009 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Пасиште, "10.000, 00 денари", 618 м2 село Обршани 2009 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Друго, "40.000, 00 денари", Персонален Компјутер Асус 2009/2009, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Друго, "45.000, 00 денари", Персонален Компјутер Асус 2010/2010, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Друго, "60.000, 00 денари", Лап Топ Тошиба 2009/2009, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Пежо 504 1979/2009, Стекнување на друг начин