Алајдин Хавзиу

Историја

04 јануари, 2022 1.37 KB csv d6d0d99ba1c6f393baab9d5b5bd21eca

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > В.Д.Организациски Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за Неврологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.200.000, 00", 2017 10 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.220.000, 00 денари", 2012 2028,

Долгови, Личен имот, Кредит, "450.000, 00", 2019 2024,

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00 денари", 2013 2029,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "180.000, 00", / 2025,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, "12.000.000, 00 денари", "280 м2 Мала Речица, Тетово 1991 1/1", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Благородни метали, "2.000.000, 00 денари", Разен накит -/-, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Фолкваген Поло 2009/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "300.000, 00 денари", Разни слики -/-, Стекнување на друг начин