Насер Раими

Историја

25 јануари, 2020 687 B csv becdeaa33ffc51d3712eaebbd742d20b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Проректор > Универзитет во Тетово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "5.000.000, 00", "330 м2 Куманово 1996 куќа, двор", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "600.000, 00", 1400 м2 Куманово 2012 земјиште, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "240.000, 00", Ауди А4 2005/2010, Стекнување со договор за купопродажба