Фатмир Исени

Историја

25 јануари, 2020 1.33 KB csv b22b56c65fc5c752d001d082629f10b4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Инспекторат за употреба на јазиците

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "152.500, 00", 2019 /,

Друг имот, недал податок, Пазар АД с. Пирок (Хајри Исеини), "3.050.000, 00", , - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Гарсоњера, "1.220.000, 00", 40 м2 Стар Дојран / /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "1.220.000, 00", 22 м2 Стар Дојран / /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "1.220.000, 00", 50 м2 с. Пирок / /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "8.540.000, 00", 20.000 м2 село Пирок / /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "5.490.000, 00", 230 м2 с. Пирок / /, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "335.500, 00 денари", Голф 5 2006//, - недал податок -