Бранислав Игњатовиќ

Историја

06 декември, 2019 2.58 KB csv 00b29393a09594cb2e4e2d2023a770d9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Железници на Република Северна Македонија - Транспорт

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна штедна книшка, "EUR 17.005, 00", Комерцијална банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна штедна книшка, "EUR 18.505, 00", НЛБ Тутунска банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна штедна книшка, "EUR 25.095, 36", Стопанска банка 2014, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Заеднички имот, Денарски депозит, "261.223, 00", НЛБ Тутунска банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Денарски депозит, "320.000, 00", Силк Роад Банк 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Трансакциона сметка, "денари 190.000, 00", Силк Роад Банк тековно, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Закупнина за куќа, "10.000, 00 денари", од јануари 2012,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "10.000.000, 00", 501 м2 Скопје 2010 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "10.000.000, 00", 524 м2 Скопје 2011 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "50.000.000, 00 денари", 88 м2 Скопје 1993- -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "50.000.000, 00", 83 м2 Скопје 2011 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Подрум и гаража, -, 53 м2 Скопје 2011 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, помошни простории, -, 67 м2 Скопје 2011 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "800.000, 00 денари", Шевролет Круз 2010/2011, Стекнување со договор за купопродажба