Елена Николовска

Историја

07 февруари, 2019 406 B csv ab1e509406e8f60c76698f2c847b21cc

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > СОУ„Ѓорче Петров“ - Крива Паланка

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "20.000, 00 денари", 2018 2019,

Долгови, недал податок, Кредит, "30.000, 00 денари", 2018 2019,

Долгови, недал податок, Кредит, "750.000, 00 денари", 2018 2026,