Елена Коваческа Башуроска

Историја

25 октомври, 2020 1.70 KB csv 610ec6d146d4f409301722f7929261dd

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Специјализирана болница за превенција, лекување и рехабилитација на кардиоваскуларни заболувања

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "15.000.000, 00", 820 м2 Струга 2019 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "3.900.000, 00", 212 м2 Струга 2019 3/12, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "910.000, 00", 995 м2 Вевчани 2019 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "24.000.000, 00", 412 м2 Струга 2019 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "4.200.000, 00", 147 м2 Струга 2019 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.360.000, 00", 55 м2 Скопје 2019 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "6.000.000, 00", 300 м2 Струга 2015 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "584.250, 00", Фолксваген Тигуан 2008/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00", Голф 4 1999/2013, Стекнување со договор за купопродажба