Ванчо Ангелов

Историја

03 април, 2016 1.01 KB csv 7cca89875a6f3d46d3b90c3198b744d4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП “Комуна“ Ново Село

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "54.785, 50", Комерцијална банка 2004, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "310.000, 00", Стопанска банка 2009, Стекнување со наследство

Долгови, недал податок, Кредит, "438.000, 00 денари", 2008 8 години,

Недвижен имот, недал податок, Земјоделско земјиште, "100.000, 00 денари", 8.000 м2 Ново Село 1997 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Цитроен Ц3 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба