Томе Тодоровски

Историја

02 октомври, 2017 1.33 KB csv b68e4315fa51dbd4dc379b4de7463a52 спореди
19 ноември, 2016 1.33 KB csv 1fff31eacb9773fe94a29c9cbfc81296

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП Комуналец Кр.Паланка

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 600.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2015, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "3.000.000, 00 денари", 10.000 м2 Крива Паланка 1984 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.800.000, 00 денари", 180 м2 Крива Паланка 1971 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, помошни простории, "1.800.000, 00 денари", 120 м2 Крива Паланка 1990 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Фолксваген Поло 2006/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "500.000, 00 денари", Ланд Ровер Фриландер 1998/2007, Стекнување со договор за купопродажба