Дивна Видиниќ

Историја

07 февруари, 2019 1.09 KB csv 7adf5a2eb74c926a9b64cf515d819339

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ДСУ за рехабилитација и образование „Св.Наум Охридски“ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "2.550, 62 евра", Тутунска банка 2012, - недал податок -

Долгови, Личен имот, Кредит, "366.931, 50 денари", 2012 2022,

Друг имот, Заеднички имот, Камп приколка за одмор, "62.000, 00", , Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, -, 41 м2 Скопје - 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.800.000, 00 денари", 64 м2 Скопје 1964 1/3, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "186.000, 00 денари", Шевролет Авео 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба