Пламенка Бојчева

Историја

25 јануари, 2020 1.68 KB csv d2383870a145b37d8b62816c547d21d3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Агенција за заштита на правото на слободен пристап до информации од јавен карактер

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, "4.500.000, 00", 3.800 м2 Скопје 2015 1900 м2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "8.000.000, 00", 320 м2 Скопје 1964 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.800.000, 00", 40 м2 Скопје 1965 /, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на сестра, Куќа за одмор, "1.500.000, 00", 100 м2 Скопје 2015 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "3.000.000, 00", 1.700 м2 Скопје 2015 1700 м2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.200.000, 00", 89 м2 Скопје 2008 89 м2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "450.000, 00", Лагуна 2008/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "868.000, 00", Цитроен Ц3 Кактус 2018/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "100, 00", 1 2000, Стекнување на друг начин