Надица Величковска

Историја

07 февруари, 2019 500 B csv 7a16ef1f527deda9b167864f81bef8a3 спореди
02 октомври, 2017 485 B csv baf8b7f09ad11323671b527cfb2930cd спореди
03 април, 2016 583 B csv 7f4d02ffeaf5b7466b85e1c1a007e56a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Гостивар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "круни 30.000, 00", Стопанска банка 2012, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "220.000, 00 денари", 70 м2 Гостивар 2003 1/1, Стекнување со наследство