Ракип Дочи

Историја

03 април, 2016 1.70 KB csv de2760ed25b4f751d7a67812adf35c4b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП Комунална хигиена - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00 денари", 2012 6 години,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, "7.000.000, 00 денари", 12 хектари село Блаце - 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "700.000, 00 денари", 173 м2 Скопје - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "922.000, 00 денари", 200 м2 Скопје - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 180 м2 Скопје - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.135.000, 00 денари", 41 м2 со 7 м2 и 21 м2 - - -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Тојота Јарис 2008/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, -, Рено Меган 2013/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Сопственички удел, "349.400, 00 денари", - 2015, Стекнување на друг начин