Ненад Јоксимовиќ

Историја

03 април, 2016 1.71 KB csv 3ad9cb99427e11681a2dff6263abb3e6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за гастроентерохепатологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна штедна книшка, "EUR 18.200, 00", Тутунска банка 2002, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна штедна книшка, "EUR 30.000, 00", Уни банка 2006, Стекнување со наследство

Други приходи, Заеднички имот, Камата од орочени, -, 2002,

Други приходи, Личен имот, Хонорар, "1.900, 00 денари", 1990,

Други приходи, Личен имот, Член на Управен одбор, "7.000, 00 денари", 2006,

Други приходи, Личен имот, Член на комисија, "3.500, 00 денари", 2007,

Други приходи, Личен имот, Член на совет, "9.170, 00 денари", 2005,

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "330.000, 00 денари", 12 м2 Скопје 2002 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.442.550, 00 денари", 44 м2 Скопје 1995 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.280.000, 00 денари", 96 м2 Скопје 1991 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "725.650, 00 денари", Пежо 206 2002/2002, Стекнување со договор за купопродажба