Петар Мантев

Историја

07 февруари, 2019 872 B csv 6428160dada54cc531f3a7c3f50d5bfb

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ,,Гоце Делчев,,-Неготино

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Штеден влог, "30.000, 00", НЛБ 2016, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, недал податок, Куќа, "6.000.000, 00", 187 м2 р.Македонија 2011 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "500.000, 00", Ренаулт Твинго 2012/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "900.000, 00", Митцубиши АСХ 2014/2014, Стекнување со договор за купопродажба