Анета Петровска

Историја

20 декември, 2016 1.40 KB csv a865cfcc223644b6feb9007fbd884705

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Посебно основно училиште „Иднина“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.933.996, 00 денари", 2016 2046,

Други приходи, Личен имот, Хонорар, Променлива, годишно,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, /, "20.452, 47 м2 село Мршевци, Скопје - 1/3", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, /, "2.175, 17 м2 село Бујковци, Скопје - 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, /, "420 м2 село Стајковци, Скопје - -", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.278.096, 00 денари", 34 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, /, Нисан Примера 1995/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, /, Сеат Ибица 2007/2015, Стекнување со договор за купопродажба