Гоце Неделковски

Историја

02 октомври, 2017 1.04 KB csv ba2800e8c78fc407868d7fa7e00d2e86

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здравствен дом Пробиштип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "230.000, 00 денари", 2015 2019,

Друг имот, Имот на брачен другар, ДООЕЛ Визус Лидија оптика, -, , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "600.000, 00 денари", 45 м2 Пробиштип 2013 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, -, - Пробиштип - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 150 м2 Злетово 2009 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Цитроен Ц-елизе 2015/2015, Стекнување со договор за купопродажба