Маријана Даниќ

Историја

02 октомври, 2019 718 B csv 0ac7915f08471f7e113fee9ee219aaf6 спореди
11 октомври, 2017 855 B csv f825496acb175b10380adf7555e99e6a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здравствен Дом „Железничар“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "500.000, 00", 2018 2026,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "1.500.000, 00 денари", 670 м2 Велес 1999 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.400.000, 00 денари", 40 м2 Скопје - -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.200.000, 00 денари", 70 м2 Скопје 2003 -, Стекнување со наследство