Филип Зафиров

Историја

07 февруари, 2019 2.93 KB csv 85ecc4fe58e5cbc565ea6b5a59685817

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП за јавни паркиралишта Велес-Паркинг

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизен депозит, "945.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизен депозит, "950.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарска платежна картичка, "1.100.000, 00", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Друг имот, Имот на родители, Банкарски сеф, "1.537.500, 00", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, Домашен сеф, "615.000, 00", , Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Надоместок, "5.000, 00", најмногу еднаш месечно,

Недвижен имот, Имот на брат, Стан, "2.398.500, 00", 65 м2 Охрид 2013 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "1.200.000, 00", 25.000 м2 Општина Чашка 2005 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "2.000.000, 00", 13.000 м2 Општина Велес 2007 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа за одмор, "100.000, 00", 80 м2 Општина Чашка 2001 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "7.400.000, 00", 240 м2 Велес 1998 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.398.500, 00", 65 м2 Охрид 2013 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Побарувања, Имот на родители, По основ на купопродажен догoвор, "615.000, 00", 2017, Стекнување со договор за купопродажба

Побарувања, Имот на родители, Побарување по основ на даден заем, "1.415.000, 00", 2017, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "400.000, 00", Ауди А6 2005/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "710.000, 00", Тојота Корола 2014/2015, Стекнување со договор за купопродажба