Васко Ѓурчиновски

Историја

04 јануари, 2022 2.17 KB csv ce25c14808211c8ed9776cc56e0761a7 спореди
07 февруари, 2019 1.23 KB csv 8a732c25b9e3e0b2f8af04c7b410d482

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Началник > Генералштаб на АРМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, "50.000, 00", Стопанска банка континуирано, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Трансакциона сметка, "280.000, 00 ден", Халк банка континуирано, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "85.000, 00 ден", Халк банка континуирано, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на деца, Кредит, "5.000, 00 ЕУР", 2019 2024,

Долгови, Личен имот, Кредит, "53.000, 00 ЕУР", 2020 за 7 години,

Други приходи, Имот на брачен другар, Плата, "28.000, 00 ден", месечно,

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "45.000, 00 ЕУР", 42 М2 Скопје 2021 1/1, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, 44.000.00 ЕУР, 41 м2 Скопје 2021 1/1, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "10.000, 00 ЕУР", 4.000 м2 Гостивар 2006 1/1, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "40.000, 00 евра", 50 м2 Скопје 2010 1/1, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "8.000, 00 ЕУР", БМВ 3 2009/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.000, 00 евра", Киа Авела 2000/2001, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "7.000, 00 евра", Фиат Браво 2008/2009, Стекнување со договор за купопродажба